Ingredientai

Šaldyta sluoksniuota tešla 1 pakelis
Džiovinti baravykai 1 stiklinė
Svogūnai 3 vnt.
Druska pagal skonį
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Paprastai šiems pyragėliams minkoma tešla. Tačiau, kad būtų greičiau, ją galima pakeisti šaldyta sluoksniuota tešla.

Gaminimo eiga

Džiovintus baravykus pamerkite ir paskui išvirkite. Nusunkite ir sumalkite.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje kartu su baravykais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Atšildytą tešlą iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus, dėkite po šaukštą įdaro, užlankstykite kraštelius. Galite daryti ir kitokios formos.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Įdarui galite naudoti pievagrybius arba kitokius marinuotus ar šaldytus grybus

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla