Ingredientai
velniai sūdytos Santa Bremor silkių filė, smulkintos
400
g
vidutinio dydžio bulvių, išvirtų ir susmulkintų
2
vnt.
vidutinio dydžio morkų, išvirtų ir susmulkintų
2
vnt.
didelio (~250/300 g) burokėlio, išvirto ir susmulkinto
1
vnt.
vidutinio žaliojo obuolio, nulupto ir susmulkinto
1
vnt.
vidutinio svogūno, smulkinto
1
vnt.
kiaušinio, kietai virto ir smulkinto
1
vnt.
majonezo
0.25
puodelio
grietinės
0.25
puodelio
Petražolių ir krapų papuošimui
Druskos ir grūstų pipirų
pagal skonį
Gaminimo eiga
1. Paruoškite padažą: gerai sumaišykite majonezą su grietine. Pagardinkite druska ir pipirais.
2. Salotas formuokite dideliame stikliniame inde. Indo dugne sudėkite smulkintas bulves, ant jų paskirstykite valgomąjį šaukštą paruošto padažo.
3. Sudėkite sluoksnį silkių ir uždenkite smulkintų svogūnų sluoksniu.
4. Tada sudėkite sluoksnį morkų ir sluoksnį obuolių, ant jų paskirstykite valgomąjį šaukštą padažo.
5. Sudėkite burokėlių sluoksnį ir dosniai uždenkite padažo sluoksniu.
6. Užberkite smulkintą kiaušinį. Padekoruokite smulkintais krapais ir petražolėmis.
Atsiliepimai