Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Obuolių actas 0.5 puodelio
Sojos padažas 1 šaukštas
Česnakinė druska 1 šaukštelis
Cukrus 3 šaukštai
Sezamo sėklos 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais, pabarstykite druska ir pipirais.

2. Apvoliokite kukurūzų krakmole.

3. Apvoliokite išplaktuose kiaušiniuose.

4. Vištienos gabaliukus trumpai apkepkite keptuvėje ant didelės ugnies, kol truputį apskrus.

5. Patarimas: aliejaus negailėkite ir gerai įkaitinkite. Dėkite kepti po kelis gabaliukus, kad nesiliestų vienas prie kito, nesukibtų gražiai apskrustų. Vištiena turi būti ne iškepusi, o tik gražiai apskrudusi.

6. Iškeptus vištienos gabaliukus suberkite į kepimo indą.

7. Dubenyje sumaišykite pomidorų padažą su sojos padažu, actu, cukrumi ir česnakine druska. Gerai išmaišykite, kad ištirptų cukrus ir druska.

8. Padažą užpilkite ant vištienos keptų gabaliukų.

10. Dėkite kepti į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 40 minučių. Kol kepa bent tris kartus ištraukite pamaišyti.

11. Iškepus, užberkite smulkiai pjaustytų laiškinių česnakų ir sezamų sėklų.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai