Ingredientai

Keptos mėsos likučiai
Mėgstamas sūris
Raudonasis svogūnas
Mėgstamas pomidorų padažas 2 šaukštai
Druska ir pipirai žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Pirmiausiai supjaustykite mėsos likučius, svogūną ir papriką.

2. Tuomet įpylę šlakelį aliejaus įkaitinkite keptuvę sudėkite produktus ir šiek tiek juos pakepinkite.

3. Tuomet įdėkite kelis šaukštus mėgstamo padažo, užberkite druskos ir pipirų.

4. Paruoštą įdarą dėkite ant tortilijos ant viršaus užbarstykite sutarkuoto sūrio ir uždėkite antrą tortiliją.

5. Paruoštą tortiliją pakepkite keptuvėje iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai