Ingredientai

agurko 0.5 vnt.
pomidoro 0.5 vnt.
mėlynojo svogūno 0.5 vnt.
maskarponės sūrio 2 v. š.
virtų avinžirnių 5 v. š.
juodųjų alyvuogių 1 a. š.
špinatų 1 sauja
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Agurką supjaustykite juostelėmis, pomidorą – griežinėliais, svogūną – šiaudeliais.

2. Maskarponės sūrį tepkite ant tortilijos, ant viršaus dėkite avinžirnius, užberkite druskos ir juodųjų pipirų. Toliau dėkite pjaustytas juodąsias alyvuoges, agurką, pomidorą, svogūną, špinatus.

3. Tortiliją susukite ir perpjaukite pusiau.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai