Gaminimo eiga

Sutrupinkite atšaldytą šokoladą (šaltas šokoladas geriau trupa nei šiltas).

Atvėsintą juodą arbatą sumaišykite su likeriu ir negausiai aplaistykite nusipirktus biskvitus tortui.

Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki standžių putų, sumaišykite su maskarponės sūriu ir trupintais šokolado gabaliukais.

Kremu pertepkite biskvitus, aptepkite viršų ir šonus.

Torto viršų apiberkite šokolado drožlėmis arba kakavos milteliais.

Dėkite į šaldytuvą ir palikite bent valandai pastovėti.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų tortas su anakardžių kremu
Reikia pasistengti
1 val.

Morkų tortas su anakardžių kremu

Šokoladinis raugintų kopūstų tortas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Šokoladinis raugintų kopūstų tortas

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu
Reikia pasistengti
2 val.

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu