Tai skani ir šiek tiek rūgštoka vištienos sriuba su kokosų pienu, pievagrybiais ir pomidorais. Pagardinta autentišku Tailando virtuvės stiliumi – paprastomis ir žaliosiomis citrinomis, alpinijomis ir kalendra. Jei sriubą išvirsite be vištienos gabaliukų, ji patiks ir vegetarams.

Gaminimo eiga

1. Sumaišykite Tom Kha sriubos prieskonių mišinį, kokosų pieną, vandenį ir kaitinkite, kol užvirs.

2. Sudėkite vištienos kubelius, sumažinkite ugnį ir 5–7 minutes virkite virš silpnos ugnies, kol vištiena sukietės ir pabals.

3. Sudėkite pomidorus, pievagrybius ir pakaitinkite.

4. Papuoškite susmulkintomis šviežiomis kalendromis.

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai