Ingredientai

SANTA MARIA TOM KHA sriubos prieskonių mišinys 1 pakelis
SANTA MARIA kokosų pienas 400 ml
Vanduo 600 ml
Vištienos filė 3 vnt.
Pomidorai 3 vnt.
Pievagrybiai 7 vnt.
Kalendros sauja
Porcijos: 4
Tai skani ir šiek tiek rūgštoka vištienos sriuba su kokosų pienu, pievagrybiais ir pomidorais. Pagardinta autentišku Tailando virtuvės stiliumi – paprastomis ir žaliosiomis citrinomis, alpinijomis ir kalendra. Jei sriubą išvirsite be vištienos gabaliukų, ji patiks ir vegetarams.

Gaminimo eiga

1. Sumaišykite TOM KHA sriubos prieskonių mišinį, kokosų pieną, vandenį ir kaitinkite, kol užvirs.

2. Sudėkite vištienos kubelius, sumažinkite ugnį ir 5–7 minutes virkite virš silpnos ugnies, kol vištiena sukietės ir pabals.

3. Sudėkite pomidorus, pievagrybius ir pakaitinkite.

4. Papuoškite susmulkintomis šviežiomis kalendromis.

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba