Ingredientai

Bulvės 8 vnt.
Miltai 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 1 skiltelė
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves sutarkuokite smulkiomis lazdelėmis. Jas užpilkite šaltu vandeniu ir palikite pastovėti, kol suruošite kitus produktus.

2. Smulkiai supjaustykite šoninę ir nuplautus pievagrybius.

3. Bulvių tarkius gerai nukoškite ir sumaišykite su pievagrybiais ir šonine.

4. Įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių, miltų, išspauskite česnaką, įberkite smulkiai tarkuoto sūrio ir gerai išmaišykite.

5. Blynus dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir dėkite kepti į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite, kol blynai gražiai apskrus.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sklindžiai su moliūgais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sklindžiai su moliūgais

Ypatingi varškėčiai
Lengvai paruošiamas
25 min.

Ypatingi varškėčiai

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai