Ingredientai

Lašišos filė 400 g
Apelsinų sultys 150 ml
Medus 3 šaukštai
Sojos padažas 2 šaukštai
Česnakai 2 skiltelės
Brendis 1 šaukštas
Čiobreliai 1 šaukštelis
Citrinos 0.5 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Sumaišykite šviežiai spaustas apelsinų sultis su skystu medumi, sojų padažu, brendžiu, išspaustu česnaku ir smulkintais šviežiais čiobreliais.

2. Marinatu aptepkite lašišos filė, kas liko užpilkite ant viršaus ir uždengus kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą.

3. Marinuotą lašišos filė padėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, ant viršaus uždėkite kelis griežinėlius citrinos.

4. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas