Ingredientai

Jautiena 600 g
Svogūnai 2 vnt.
Porai 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kokosų aliejus 4 šaukštai
Baltas sausas vynas 0.5 puodelio
Grietinėlė 1 puodelis
Džiovinti pomidorai 5 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite kokosų aliejuje, kol gražiai apskrus (kepkite ant kiek didesnės ugnies).

Pagardinkite druska, pipirais.

Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir porus.

Išmaišykite, uždenkite dangtį ir troškinkite ant mažos ugnies (vis pamaišant) kol svogūnai gražiai pagels.

Supilkite baltą vyną, atidenkite dangtį ir kepkite maišant kelias minutes.

Supilkite grietinėlę, įberkite smulkiai pjaustytus džiovintus pomidorus, išmaišykite, uždenkite dangtį ir troškinkite apie 15 minučių (vis pamaišykite).

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ar raugintais agurkais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba