Ingredientai

Manų kruopos 0.5 stiklinės
Pienas 1.5 stiklinės
Sviestas 2 šaukštai
Cukrus 5 šaukštai
Kiaušiniai 3 vnt.
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Razinos 0.5 stiklinės
Miltai 3 šaukštai
Cinamonas 2 šaukšteliai
Obuoliai 6 vnt.
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Pieną užvirinkite ir maišant mediniu šaukštu ar mentele, suberkite manų kruopas.

Išvirtą košę nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti. Sumaišykite su mirkytomis razinomis.

Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, suberkite miltus, vanilinį cukrų. Atsargiai įmaišykite iki standžių putų išplaktus baltymus.

Obuolius nulupkite, supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sumaišykite su cinamonu.

Į sviestu išteptą kepimo formą sukrėskite pusę manų košės.

Ant viršaus užbarstykite pusę obuolių.

Užpilkite pusę tešlos.

Vėl pakartokite: manų košę, obuolių ir tešlos.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai