Ingredientai

Kietasis tofu 150 g
Česnakas 2 skiltelės
Ciberžolės milteliai 0.25 a. š.
Druska pagal skonį
Juodieji pipirai pagal skonį
Porcijos: 2
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų! Šįkart už receptą dėkojame Oksanai ir tinklaraščiui Sveikas receptas.

Gaminimo eiga

1. Smulkiai supjaustome svogūną, česnaką ir pievagrybius. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame.

2. Tofu sutriname maisto smulkintuvu.

3. Sujungiame 2 mases. Pagardiname prieskoniais ir gerai permaišome.

4. Suformuojame rutuliukus ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

5. Įkaitiname iki 180 laipsnių. Kepame kukulius apie 30 minučių.

6. Tiekiame su šviežių daržovių salotomis.

Skanaus!
Projektas „Tapk auGalingas“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai