Gaminimo eiga

1. Riešutus susmulkinti.

2. Miltus sumaišyti su muskato riešutu, cinamonu, kepimo milteliais.

3. Kiaušinius išmaišyti su cukrumi ir išplakti iki purumo.

4. Į kiaušinių masę supilti aliejų, viską išmaišyti.

5. Supilti riešutus bei miltų ir prieskonių mišinį, išmaišyti.

6. Sudėti tarkuotas morkas, vėl išmaišyti.

7. Paimti 20 cm skersmens apvalią kepimo formą, ištepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi, galiausiai supilti tešlą.

8. Kepti iki 180 ⁰C įkaitintoje orkaitėje 40–45 min.

9. Palaukti, kol pyragas atvės.

10. Tuo metu gardinimui skirtus produktus gerai išmaišyti mikseriu ir patepti pyrago viršų.

Skanaus!

MALSENA

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba