Ingredientai

Grikiai 1 stiklinė
Kietasis sūris 200 g
Malti džiūvėsėliai 4 šaukštai
Kiaušiniai 2 vnt.
Saulėgrąžos 3 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Grikius išvirkite ir gerai nuvarvinkite.

Atvėsusius sumaišykite su maltais džiūvėsiais, kiaušiniais, prieskoniais, išspaustu česnaku, saulėgrąžomis ir smulkiai tarkuotu sūriu.

Gerai išmaišykite.

Suformuokite nedidelius kotletus ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla