Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Pienas 50 ml
Miltai 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves sutarkuokite bulvių tarka. Nusunkite.

2. Užpilkite karšto pieno ir išmaišykite.

3. Suberkite prieskonius, miltus, įmuškite kiaušinius, suberkite smulkiai tarkuotą sūrį.

4. Gerai išmaišykite ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.

5. Jokiu būdu neuždenkite dangčio kepant, daug nevartykite - apverskite tik vieną kartą, kai apatinė dalis bus gražiai apskrudusi.

6. Patiekite su grietinės ir česnako padažu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Mini blynai pusryčiams
Lengvai paruošiamas
20 min.

Mini blynai pusryčiams

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta