Ingredientai

Kiaušiniai 5 vnt.
Cukrus 200 g
Kokoso drožlės 60 g
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Sviestas 70 g
Miltai 200 g
Grietinėlė 500 ml
Kondensuotas pienas 1 indelis
Baltasis šokoladas 150 g
Kokoso drožlės 60 g
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Biskvitui kiaušinius išplakite su cukrumi ir vanilių cukrumi.

Išlydykite sviestą ir jį supilkite į kaišinių masę.

Suberkite miltus ir kokosų drožles.

Iš sviestinio popieriaus iškerpkite norimo dydžio rutulius, juos dėkite į skardą, o ant jų tolygiai paskirstykite tešlą - tai bus biskvitų blynai.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min. Turėtų išeiti apie 4-5 blynus.

Kremui grietinėlę išplakite iki standžių putų.

Kitame puode išsukite ištirpintą baltą šokoladą su kondensuotu pienu.

Po to šias dvi mases sumaišykite, įberkite kokoso drožles ir išmaišykite.

Dėkite pagrindo blyną, jį labai gausiai apšlakstykite citrinų sultimis, kad padas taptų drėgnas, tada tepkite kremą ir toliau sluoksniuokite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba