Gaminimo eiga

Biskvitui kiaušinius išplakite su cukrumi ir vanilių cukrumi.

Išlydykite sviestą ir jį supilkite į kaišinių masę.

Suberkite miltus ir kokosų drožles.

Iš sviestinio popieriaus iškerpkite norimo dydžio rutulius, juos dėkite į skardą, o ant jų tolygiai paskirstykite tešlą - tai bus biskvitų blynai.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min. Turėtų išeiti apie 4-5 blynus.

Kremui grietinėlę išplakite iki standžių putų.

Kitame puode išsukite ištirpintą baltą šokoladą su kondensuotu pienu.

Po to šias dvi mases sumaišykite, įberkite kokoso drožles ir išmaišykite.

Dėkite pagrindo blyną, jį labai gausiai apšlakstykite citrinų sultimis, kad padas taptų drėgnas, tada tepkite kremą ir toliau sluoksniuokite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu
Reikia pasistengti
2 val.

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Morkų tortas Velykoms

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta