Ingredientai

Miltai 100 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Cinamonas 1 šaukštelis
Cukrus 120 g
Sviestas 8 šaukštai
Pienas 60 ml
Druska žiupsnelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Kiaušinius išsukite iki baltumo su cukrumi.

Supilkite ištirpintą sviestą, pieną, gerai išplakite.

Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, druska ir cinamonu.

Gerai išmaišykite.

Suberkite smulkintus migdolus.

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklalizdžius ir gana smulkiai supjaustykite. Suberkite į tešlą.

Gerai išmaišykite ir supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių.

Atvėsusį pabarstykite cukraus pudra ir smulkintais migdolais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“