Ingredientai

Sausainiai „Gaidelis“ 3 pakeliai
Sviestas 100 g
Juodasis šokoladas 100 g
Maskarponės sūris 400 g
Philadelphia sūris 1 pakelis
Grietinėlė (riebi) 150 ml
Cukrus 7 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Porcijos: 8
Šiam pyragui būtina naudoti pyrago formą, nuimamais šonais.

Gaminimo eiga

Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu ir šokoladu.

Gauta mase išklokite pyrago formos dugną ir šonus.

Dėkite į šaldytuvą.

Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų.

Maskarponę sumaišykite su Philadelphia sūriu, vaniliniu cukrumi ir cukrumi.

Plakant sumaišykite grietinėlę ir maskarponę.

Įdarą sudėkite ant pagrindo ir išlyginkite.

Dėkite į šaldytuvą ir palikite per naktį.

Viršų papuoškite šokolado drožlėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai