Ingredientai

Kiaulienos sprandinė 700 g
Pomidorai 5 vnt.
Raudonieji svogūnai 3 vnt.
Citrinos 0.5 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Rozmarinai 1 šaukštas
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (panašiai kaip šašlykams).

Pomidorus sutrinkite, vieną svogūną sutarkuokite ir sumaišykite su pomidorų tyre.

Kiaulienos gabaliukus užpilkite pomidorų marinatu ir palikite pastovėti kelias valandas.

Likusius svogūnus supjaustykite stambesniais griežinėliais.

Kiaulienos gabaliukus suverkite su svogūnais (kiaulienos gabaliukas, svogūno griežinėlis, kiaulienos gabaliukas ir t.t.).

Apiberkite druska, pipirais ir rozmarinais.

Apšlakstykite citrinos sultimis.

Iešmelius suvyniokite į kepimo foliją ir kepkite 30 minučių iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Išvyniokite iš folijos, apšlakstykite aliejumi ir kepkite dar 20-30 minučių iki 200 įkaitintoje orkaitėje.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba