Ingredientai

Miltai 300 g
Cukrus 200 g
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Razinos 0.5 stiklinės
Džiovintos vyšnios 0.5 stiklinės
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Labai minkštą sviestą išsukite su cukrumi.

Įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.

Maišant suberkite kepimo miltelius, miltus ir tarkuotą citrinos žievelę.

Džiovintas spanguoles, vyšnias ir razinas užpilkite karšta juoda arbata ir palikite 15 minučių. Nusunkite ir suberkite į tešlą.

Gerai išmaišykite ir masę sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais