Ingredientai
Balta duona arba batonas
1
vnt.
Sviestas
120
g
Česnakai
6
skiltelės
Bazilikai
1
šaukštelis
Čiobreliai
1
šaukštelis
Sūris
100
g
Laiškiniai česnakai
1
sauja
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Minkštą sviestą sumaišykite su išspaustu česnaku, čiobreliais ir bazilikais.
Sūrį supjaustykite riekelėmis.
Baltą duoną įpjaukite kvadratėliais.
Į tarpus pridėkite sviesto su žolelėmis ir sūrio.
Paruoštą duoną apgaubkite kepimo folija (viršų palikite pravirą) ir dėkite kepti į iki 200 laipnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 10-15 minučių.
Viršų apiberkite smulkintais laiškiniais česnakais.
Atsiliepimai