Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Vištienos filė apibarstykite druska, pipirais ir iškepkite. Palaukite ko atvės ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

2. Sūrį sutarkuokite stambesnėmis drožlėmis.

3. Obuolius supjaustykite smulkiais šiaudeliais.

4. Vynuoges perpjaukite per pusę ir, jei reikia, išimkite kauliukus.

5. Riešutus kiek sutrupinkite smulkiau.

6. Špinatus ir salotas nuplaukite, gerai nuvarvinkite ir suplėšykite gana smulkiai.

7. Viską sumaišykite su alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais