Ingredientai

Vištienos filė 200 g
Vynuogės (žaliosios) 3 saujos
Obuoliai 1 vnt.
Kietasis sūris 100 g
Špinatai 2 saujos
Salotos 2 saujos
Graikiniai riešutai 1 sauja
Alyvuogių aliejus šlakelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištienos filė apibarstykite druska, pipirais ir iškepkite. Palaukite ko atvės ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Sūrį sutarkuokite stambesnėmis drožlėmis.

Obuolius supjaustykite smulkiais šiaudeliais.

Vynuoges perpjaukite per pusę ir, jei reikia, išimkite kauliukus.

Riešutus kiek sutrupinkite smulkiau.

Špinatus ir salotas nuplaukite, gerai nuvarvinkite ir suplėšykite gana smulkiai.

Viską sumaišykite su alyvuogių aliejumi.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla