Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Špinatus ir jaunus burokėlių lapus gerai nuplaukite ir nusausinkite.

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite.

Keptuvėje su šaukšteliu aliejaus paskrudinkite saulėgrąžas ir moliūgų sėklas.

Varškės sūrį gana smulkiai supjaustykite.

Gana smulkiai supjaustykite agurką ir avokadą.

Viską sumaišykite su šaukšteliu aliejaus ir sojos padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais