Ingredientai
Morkos
6
vnt.
Druska
žiupsnelis
Medus
1
šaukštas
Sviestas
1
šaukštas
Kmynai
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Tinka kaip garnyras prie paukštienos ir kaip atskiras užkandis.
Gaminimo eiga
Morkas nuskuskite ir kiekvieną padalinkite į keturias-šešias dalis, kad gautųsi ilgi šiaudeliai.
Apibarstykite druska, ir ranka pamaišykite, kad tolygiai pasiskirstytų. palikite kelioms minutėms.
Ištirpinkite sviestą, įdėkite medaus, palaukite kol jis ištirps ir gerai išmaišykite.
Medaus ir sviesto mišiniu aptepkite morkas ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
Apibarstykite kmynais.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.
Atsiliepimai