Ingredientai

Morkos 6 vnt.
Druska žiupsnelis
Medus 1 šaukštas
Sviestas 1 šaukštas
Kmynai 1 šaukštelis
Porcijos: 4
Tinka kaip garnyras prie paukštienos ir kaip atskiras užkandis.

Gaminimo eiga

Morkas nuskuskite ir kiekvieną padalinkite į keturias-šešias dalis, kad gautųsi ilgi šiaudeliai.

Apibarstykite druska, ir ranka pamaišykite, kad tolygiai pasiskirstytų. palikite kelioms minutėms.

Ištirpinkite sviestą, įdėkite medaus, palaukite kol jis ištirps ir gerai išmaišykite.

Medaus ir sviesto mišiniu aptepkite morkas ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Apibarstykite kmynais.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis

Jūros gėrybių užkandis La paranza
Lengvai paruošiamas
30 min.

Jūros gėrybių užkandis La paranza

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“