Ingredientai

Morkos 6 vnt.
Druska žiupsnelis
Medus 1 šaukštas
Sviestas 1 šaukštas
Kmynai 1 šaukštelis
Porcijos: 4
Tinka kaip garnyras prie paukštienos ir kaip atskiras užkandis.

Gaminimo eiga

Morkas nuskuskite ir kiekvieną padalinkite į keturias-šešias dalis, kad gautųsi ilgi šiaudeliai.

Apibarstykite druska, ir ranka pamaišykite, kad tolygiai pasiskirstytų. palikite kelioms minutėms.

Ištirpinkite sviestą, įdėkite medaus, palaukite kol jis ištirps ir gerai išmaišykite.

Medaus ir sviesto mišiniu aptepkite morkas ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Apibarstykite kmynais.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla