Ingredientai

Lavašas 1 vnt.
Raudonosios pupelės čili padaže 0.5 indelio
Plėšoma kiauliena 200 g
Acte marinuotas pjaustytas raudonasis svogūnas 0.5 vnt.
Šviežia kalendra sauja
Feta ar kitas mėgstamas sūris 50 g
Česnakinis majonezinis padažas 2 v. š.
BBQ Chipotle padažas 2 v. š.
Avokadai 0.5 vnt.
Vidutinio dydžio pomidoras arba sauja mažų pomidoriukų 1 vnt.
Smulkiai pjaustytas kopūstas sauja
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Kiaulieną pasiruošiame ir iškepame pagal instrukciją, kuri nurodyta ant pakuotės. Tuomet kiaulieną suplėšome su šakute ir atidedame į šalį.

2. Keptuvę įkaitiname ant vidutiniškos ugnies. Lavašą patepame iš abiejų pusių aliejumi. Kai keptuvė įkaista, lakštą kepame iš abiejų pusių po 1 minutę.

3. Pupeles su padažu sutriname iki vientisos masės.

4. Ant iškepto lavašo dedame pupelių masę, plėšytą kiaulieną ir jūsų mėgstamą sūrį. Lavašą dedame į orkaitę ir kepame apie 6-8 minutes kol sūris išsilydys, o lavašas paruduos ir taps traškus.

5. Išimame lavašą iš orkaites. Ant viršaus dedame pomidorus, avokadą, raudonąjį svogūną, kopūstą, ridikėlius ir kalendrą. Viską gardiname padažais. Supjaustome lavašą į 4 dalis ir ragaujame.

„Tlajuda“: meksikietiška pica
Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai