Ingredientai

šaldytų persiko skiltelių 1 puodelis
lapinių kopūstų 1 sauja
augalinės kilmės (migdolų) pieno 120 ml
natūralaus jogurto be saldiklių 3 v. š.
citrinos sulčių 2 v. š.
medaus 1 a. š.
nulupto smulkinto imbiero 1 a. š.
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Į virtuvinį plaktuvą sudėkite persikus, lapinius kopūstus, jogurtą ir supilkite pieną. Plakite apie 30 sekundžių ir sudėkite likusius ingredientus – medų, imbierą bei citrinos sultis.

2. Plakite, kol masė pasidarys tiršta ir glotni. Kokteiliui papuošti galite naudoti šviežias ar šaldytas persiko skilteles bei pjaustytus, skrudintus migdolus.

Skanaus!

Receptu dalijasi „Lidl“.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai