Ingredientai

nesaldinto augalingo pieno puodelis
šaldytų bananų 2 vnt.
lazdyno riešutų sviesto 2 v. š.
vanilės ekstrakto šaukštelis
kakavos 2 v. š.
cinamono šaukštelis
druskos žiupsnelis
mažų datulių be kauliukų 6 vnt.
granolos puodelis
goji uogų 1 šaukštas
kanapių sėklų 1 šaukštas
Dažnai girdime, kad reikia valgyti daugiau daržovių, bet kaip tą padaryti ir kiek „daugiau“ yra pakankamai? Viena augalinio maisto diena per savaitę – galimas atsakymas.

Gaminimo eiga

Šokoladinis glotnutis su lazdyno riešutais

Kaip gaminti:

1. Sudėkite visus glotnučio ingredientus į trintuvą, išskyrus datules. Trinkite, kol išeis vientisa masė.

2. Įdėkite datules ir trumpai patrinkite, kad liktų gabalėlių. Jei norite, galite visiškai sutrinti.

3. Patiekite stiklinėje ar dubenėlyje. Ant viršaus pabarstykite granolos, goji uogų ir kanapių sėklų.

Skanaus!

Šokoladinis glotnutis su lazdyno riešutais

Receptu dalijasi tinklaraštis Pick Up Limes.

Projektas „Tapk auGalingas“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba