Gaminimo eiga

Sausainius sutrupinkite ir sutrinkite iki trupinių.

Sausainių trupinius sumaišykite su kambario temperatūros sviestu ir ištirpintu šokoladu.

Kepimo formos dugną ir kraštus išklokite kepimo popieriumi.

Sausainių mišinį sukrėskite į formą, suspaudžiant išlyginkite ir šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Želatiną užpilkite vandeniu (100 ml) ir palikite 10 minučių, kol išbrings.

Maskarponės sūrį išplakite su jogurtu, vaniliniu cukrumi, citrinos sultimis.

Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki standžių putų.

Želatiną pakaitinkite, kol ištirps.

Atvėsusią želatiną įmaišykite į maskarponės masę. Po truputį įmaišykite išplaktą grietinėlę.

Šaltą šokoladą sutarkuokite ir drožles įmaišykite į maskarponės masę.

Maskarponės masę supilkite ant sausainių pagrindo ir išlyginkite.

Tortą padėkite į šaldytuvą mažiausiai 4 valandoms.

papuoškite plakta grietinėle ir braškėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai