Ingredientai

Sausainiai -piršteliai 1 pakelis
Maskarponės sūris 300 g
Grietinėlė 400 ml
Cukraus pudra 4 šaukštai
Kakavos milteliai 1 šaukštas
Tirpi kava 3 šaukšteliai
Cukrus 2 šaukštai
Vanduo 1 puodelis
Porcijos: 6
Jei nerandate specialių itin trapių ir lengvų sausainių-pirštelių, nusipirkite jau iškepto biskvito. Jį supjaustykite trumpomis juostelėmis.

Gaminimo eiga

Pasiruoškite labai stiprios ir labai saldžios tirpios kavos. Ja sulaistykite sausainius.

Grietinėlę su cukraus pudra suplakite iki standžių putų ir sumaišykite su maskarpone.

Į stiklinį ar keraminį keturkampį indą dėkite glaudžiai sulaistytus sausainius.

Užtepkite trečdalį grietinėlės ir maskarponės mišinio. Išlyginkite ir vėl dėkite sluoksnį sulaistytų sausainių, vėl grietinėlės, ant viršaus sausainių ir pabaikite grietinėlės sluoksniu.

Viršų pabarstykite kakavos milteliais.

Dėkite valandai į šaldytuvą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba