"Virtuvės mitų griovėjų" receptas.

Gaminimo eiga

Trynius ištrinkite su cukrumi, kol nesijaus cukraus kristalų. Sudėkite maskarponę. Suberkite labai smulkiai sukapotus šalavijo lapelius. Viską permaišykite.

Į atvėsusią kavą supilkite pusę apelsinų likerio.

Avižinius sausainius dėkite į mėgstamus indelius ir gausiai apšlakstykite paruošta kava.

Ant sausainių dėkite pusę kremo. Ant jo suberkite sumaišytas su tarkuota žievele ir likusiu likeriu avietes. Tada sudėkite likusį kremą.
Viršų gausiai apsijokite kakava.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta