Pasigaminti sodraus skonio tinginį nesudėtinga. Tik palaukti rekės, kol šaldytuve sustings. Puošiite tinginį mėgstamomis uogomis.

Gaminimo eiga

1. IKI sutirštinto pieno skonio sausainius sutrupinkite.

2. Puode išlydykite sviestą, supilkite sutirštintą pieną, sudėkite kakavą. Kaitinkite, kol viskas susijungs į vientisą masę.

3. Sausainius užpilkite kakavos glajumi ir gerai išmaišykite.

4. Gautą masę suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 6–8 val. arba per naktį.

5. Apibarstykite tinginį milteliniu cukrumi ir patiekite su mėgstamomis uogomis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai