Porcijos: 12

Gaminimo eiga

1. Sausainius sutrinkite iki mažų trupinių.

2. Į kondensuotą pieną suberkite cukraus pudrą ir vanilinį cukrų.

3. Supilkite ištirpintą sviestą ir suberkite kakavą. Išmaišykite.

4. Supilkite ištirpintą šokoladą, išmaišykite.

5. Suberkite trupinius ir išmaišykite.

6. Suvyniokite į maistinę plėvelę ar sudėkite į silikoninę pyrago formą ir palikite šaldytuve kelioms valandoms.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Nekepta žaliųjų citrinų tarta
Lengvai paruošiamas
1 val.

Nekepta žaliųjų citrinų tarta

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis