Ingredientai
Spagečiai
500
g
Rūkyta kiaulienos šoninė
200
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Parmezano sūris
50
g
Grietinėlė
300
ml
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Tai vienas iš žymiausių Italijos makaronų patiekalų, kilęs iš Romos. Jis gaminamas su grietinėle ir šonine.
Gaminimo eiga
Spagečius išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir įdėkite atgal į puodą.
Šoninę supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite keptuvėje.
Kiaušinius suplakite su grietinėle ir tarkuotu parmezano sūriu, sudėkite šoninės gabalėlius, mišinį užpilkite ant spagečių ir kelias minutes pakaitinkite (kol sutirštės).
Pagardinkite juodaisiais pipirais ir iš karto patiekite.
Atsiliepimai