Ingredientai

Grietinė 1.5 stiklinės
Cukrus 1 stiklinė
Miltai 0.5 stiklinės
Cinamonas 2 šaukšteliai
Citrinos žievelė 4 šaukšteliai
Razinos 1 stiklinė
Vanilės ekstraktas 1 šaukštelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Razinas užmerkite karštame vandenyje.

Varškę pertrinkite per tinklelį.

Cukrų gerai išsukite su grietine ir sudėkite į varškę. Gerai išsukite.

Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.

Trynius sudėkite į varškę ir išsukite.

Suberkite cinamoną, citrinos žievelę, nusunktas razinas ir supilkite vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite.

Suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Tešlą sukrėskite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo indą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas