Ingredientai

Morkos 11 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 1 stiklinė
Varškė 100 g
Cukrus 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Sviestas 5 šaukštai
Grietinė 1 stiklinė
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Morkas smulkiai sutarkuokite.

Suberkite per sietelį pertrintą varškę, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, druską, cukrus.

Gerai išmaišykite.

Kepkite kaip įprastus blynus.

Patiekiant užpilkite padažo (ištirpintą sviestą sumaišykite su grietine).

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Obuolių blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Obuolių blynai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla