Ingredientai

Juodasis šokoladas 220 g
Sviestas 180 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Miltai 3 šaukštai
Cukrus 1 šaukštas
Cinamonas 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Sutarkuokite (ar sutrupinkite) šokoladą ir kartų su sviestu ištirpinkite virš verdančio vandens garų (būtų gerai, jei indas neliestų vandens).

2. Kiaušinius išplakite su cukrumi iki tirštos masės.

3. Į gautą masę suberkite miltus ir cinamoną. Viską gerai išmaišykite.

4. Supilkite ištirpusį šokoladą su sviestu ir vėl gerai viską išmaišykite.

5. Indelių, kuriuose kepsite suflė, vidų pabarstykite kakavos milteliais.

6. Kepkite 15-20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

7. Patiekiant apiberkite cukraus pudra.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Chia pudingas su vaisiais
Lengvai paruošiamas
2 val.

Chia pudingas su vaisiais

Bananų pudingas
Reikia pasistengti
1 val.

Bananų pudingas