Ingredientai

Medus 500 g
Miltai 100 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.

Baltymus suplakite iki standžių putų, o trynius sumaišykite su skystu medumi (jei medus kietas, suskystės šiek tiek pašildžius), maltais migdolais ir miltais.

Į kruopščiai išmaišytą masę įmaišykite kiaušinio baltymo plakinį. Dėkite po šaukštą - taip bus lengviau tolygiai išmaišyti.

Pyrago masę supilkite į silikoninę formą arba sviestu ištepta paprastą pyragų kepimo skardą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Pyragą ištraukite ir uždenkite folija, kad nesudegtų viršus.

Dar kepkite apie 30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Atvėsusį pyragą galite papuošti cukraus pudra, migdolų drožlėmis, šviežiomis uogomis, figomis arba ledais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta