Ingredientai
Obuoliai
2
kg
Vanduo
2
puodeliai
Citrinų sultys
1
puodelis
Cukrus
1
puodelis
Cinamonas
2
šaukštai
Imbieras
1
šaukštas
Gvazdikėliai
1
šaukštas
Kardamonas
1
šaukštelis
Kukurūzų sirupas
0.5
puodelio
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklalizdžius, supjaustykite skiltelėmis (skiltelės neturi būti plonos ar mažos).
Į puodą supilkite vandenį, citrinų sultis, prieskonius ir cukrų. Užvirkite.
Suberkite obuolius, sumažinkite ugnį ir virkite 4 minutes.
Obuolius sudėkite į stiklainius, užpilkite padažo ir užsukite.
Galite skanauti po poros dienų.
Atsiliepimai