Ingredientai

Bulvės 750 g
Virtos bulvės 200 g
Druska žiupsnelis
Kiaulienos faršas 200 g
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Svogūnai 1 vnt.
Mėsos sultinys 2 šaukštai
Miltai 6 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Žalias bulves nuskuskite, sutarkuokite ir išsunkite.

Virtas bulves nulupkite, sutrinkite ir sumaišykite su žalių bulvių tarkiais.

Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.

Kiaulienos faršą sumaišykite su prieskoniais, įpilkite sultinio, sudėkite apkeptus smulkiai pjaustytus svogūnus ir gerai išmaišykite.

Imkite mažo kumščio dydžio bulvių masės gabaliuką, jį suplokite, į vidurį dėkite paruošto įdaro ir formuokite įprastus cepelinus.

Apvoliokite miltuose.

Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus. Ištraukite, nuvarvinkite, sudėkite visus ant kepimo popieriumi užtiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje dar 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba