Ingredientai

Bulvės 750 g
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Mėsos sultinys 2 šaukštai
Miltai 6 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Žalias bulves nuskuskite, sutarkuokite ir išsunkite.

Virtas bulves nulupkite, sutrinkite ir sumaišykite su žalių bulvių tarkiais.

Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.

Kiaulienos faršą sumaišykite su prieskoniais, įpilkite sultinio, sudėkite apkeptus smulkiai pjaustytus svogūnus ir gerai išmaišykite.

Imkite mažo kumščio dydžio bulvių masės gabaliuką, jį suplokite, į vidurį dėkite paruošto įdaro ir formuokite įprastus cepelinus.

Apvoliokite miltuose.

Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus. Ištraukite, nuvarvinkite, sudėkite visus ant kepimo popieriumi užtiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje dar 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Stintos su traškučiais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Stintos su traškučiais

Cepelinai su varške ir mėtomis
Reikia pasistengti
1 val.

Cepelinai su varške ir mėtomis

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“