Ingredientai

Klevų sirupas 3 šaukštai
Rudasis cukrus 3 šaukštai
Dižono garstyčios 2 šaukšteliai
Druska 0.5 šaukštelio
Juodieji malti pipirai 0.2 šaukštelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Šonine supjaustykite plonomis riekelėmis.

2. Dubenyje gerai išmaišykite garstyčias, klevų sirupą, cukrų su druska ir pipirais.

3. Sudėkite į dubenį šoninę ir labai gerai išmaišykite, kad padažu pasidengtų visi gabaliukai.

4. Sudėkite šoninės riekeles ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo skardos.

5. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

6. Ištraukite, palikite atvėsti ir tik tada nuimkite nuo skardos.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai