Ingredientai

Lašišos filė 500 g
Aliejus 2 šaukštai
Citrinų sultys 2 šaukštai
Garstyčios 1 šaukštas
Česnakai 3 skiltelės
Čiobreliai 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Išspauskite citrinos sultis ir sumaišykite jas su garstyčiomis, išspaustu česnaku, smulkintais čiobreliais ir aliejumi.

Mišiniu gausiai aptepkite lašišos kepsnelius ir palikite valandai šaldytuve.

Pabarstykite druska, pipirais ir kepsnelius sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą, aukštais kraštais.

Apdėliokite česnako skiltelėmis, citrinos griežinėliais, rozmarino šakelėmis.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla