Ingredientai
Šiitake grybai
200
g
Morkos
2
vnt.
Pievagrybiai
10
vnt.
Vištienos filė
400
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Sojos padažas
pagal skonį
Česnakai
2
skiltelės
Austrių padažas
pagal skonį
Cukrus
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Smulkiai supjaustykite vištienos krūtinėlę ir daržoves. Vištieną dėkite į WOK keptuvę ir kelias minutes apkepkite aliejuje. Tada sudėkite visas daržoves, pagardinkite prieskoniais ir dar kelias minutes kepkite viską. Dėkite kapoto česnako skilteles, apšlakstykite sojų bei austrių padažu, patroškinkite ir baikite kepimą.
Troškintą įdarą perkoškite per sietelį, kad liktų kuo mažiau skysčio.
Tuomet į lakštą dėkite šaukštą įdaro ir suvyniokite kaip voką. Užlenkiamus kraštus patepkite kiaušinio plakiniu, kad viskas tvirtai suliptų.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dėkite paruoštus suktinukus. Vartydami kepkite 4-5 minutes.
Patiekite su salotų lapais ir mėtos šakele.
Atsiliepimai