Ingredientai

Česnakai 1 skiltelė
Sojos padažas 3 šaukštai
Sezamo sėklos 2 šaukšteliai
Sezamų aliejus 1 šaukštelis
Medus 2 šaukšteliai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Nulupkite nuo krūtinėlės odelę, atidėkite (neišmeskite). Supjaustykite mėsą šiaudeliais. Česnaką susmulkinkite, kalendros lapelius susmulkinkite. Sumaišykite vištieną, česnaką, kalendrą, 2 šaukštelius sojų padažo ir 1 šaukštelį sezamo sėklų.

Vištienos odelę perpjaukite perpus. Į abiejų dalių vidurį įdėkite vištienos masės, sulankstykite kaip vokelį ir persmeikite dantų krapštuku.

Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Abu vokelius apkepkite ant silpnos liepsnos, kol pagels.

Kol keps vokeliai, pasigaminkite padažą. Sumaišykite sezamų aliejų, 1 šaukštelį sojų padažo, medų ir 1 šaukštelį sezamų sėklų.

Iškepusius vištienos vokelius išimkite į lėkštę, papuoškite vyšniniais pomidorais ar kitomis daržovėmis. Prie vokelių patiekite padažą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai