Ingredientai
Vištienos filė
400
g
Aliejus
2
šaukštai
SANTA MARIA kokosų pienas
400
ml
Ananasai
1
vnt.
Špinatai
100
g
Kalendros
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Supjaustykite vištienos filė kubeliais ir apkepkite aliejuje.
2. Sumaišykite kokosų pieną su ekologišku THAI prieskoniu mišiniu su ananasais ir gautą plakinį supilkite į keptuvę ant vištienos filė kubelių.
3. Porą minučių viską pavirkite.
4. Nulupkite ir supjaustykite ananasą gabalėliais, sudėkite ant vištienos kartu su šviežiais špinatais.
5. Papuoškite keliais kalendrų lapeliais. Patiekite su makaronais arba ryžiais.
Patarimas! Rinkitės ekologišką vištienos filė, daržoves ir pagaminkite ekologišką patiekalą.
Atsiliepimai