Tailandietiška vištiena – ne kasdienis patiekalas. Reikia skirti laiko ir marinavimui, ir troškinimui. Tačiau, patikėkikte, – šis tailandietiškos vištienos receptas jūsų nenuvils.

Gaminimo eiga

* Česnaką ir imbierą susmulkinkite. IKI vištieną supjaustykite stambiomis juostelėmis.

* Smulkintą vištieną sumaišykite su česnaku, imbieru, aitriųjų paprikų dribsniais, žuvų bei austrių padažu, klevų sirupu ir actu. Gerai išmaišykite ir marinuokite apie 30 min.

* Į keptuvę dėkite pomidorų pastą ir sviestą. Pakepinkite apie 2–3 min. ir supilkite kokosų pieną.

* Sudėkite marinuotą vištieną ir supilkite vištienos sultinį. Troškinkite apie 15–20 min.

* Svogūnų laiškus supjaustykite šiaudeliais.

* Į lėkštę sudėkite vištieną ir pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais bei aitriąja paprika.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai