Ingredientai
Kokosų aliejus
šaukštelis
Citrinžolė
Imbiero šaknis
1
gabaliukas
Aitriosios paprikos
2
vnt.
Nedideli pomidorai
2
vnt.
Mėgstami grybai
2
vnt.
Krevetės
sauja
Vištienos filė
1
gabaliukas
Kokosų pienas
1
indelis
Šviežios kalendros
Žuvies padažas
šlakelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Puode su kokosų aliejumi apkepinkite citrinžoles, imbiero šaknies riekeles, smulkiai supjaustytas aitriąsias paprikas, pomidoro skilteles bei ketvirčiais supjaustytus grybus.
2. Įmeskite krevetes be kiautų, plonai pjaustytą vištienos filė, dar pakepkite, kol krevetės taps rausvos.
3. Supilkite sultinį, kokosų pieną, leiskite užvirti ir virkite apie 5 min.
4. Pagardinkite sriubą žuvies padažu, žaliųjų citrinų sultimis, kalendromis, smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.
Skanaus!
Atsiliepimai