Ingredientai
Aliejus
500
ml
Svogūnai (raudonieji)
2
vnt.
Rikotos sūris
100
g
Miltai
100
g
Pomidorų padažas
2
šaukštai
Tabasko padažas
šaukštelis
Vorčesterio padažas
šaukštelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Gaminimo eiga
Įpilkite į keptuvę aliejaus (kad apsemtų apie trečdalį aukščio) ir įkaitinkite iki 190 laipsnių/. Supjaustykite svogūną centimetro storio žiedais. Prasijokite miltus, įpilkite mineralinio vandens ir užmaišykite tešlą. Įberkite druskos, pipirų.
Merkite svogūnus į tešlą ir apkepkite aliejuje, kol susidarys gelsva plutelė (2 – 3 minutes). Lėkštėje sumaišykite rikotos sūrį, pomidorų padažą, svogūnų laiškus, padažus, įberkite druskos, pipirų. Patiekite karštus žiedus su pasigamintu padažu.
Atsiliepimai