Ingredientai
Sviestas
200
g
Miltai
2
stiklinės
Grietinė
100
g
Druska
žiupsnelis
Svogūnai
7
vnt.
Kiaušiniai
4
vnt.
Sūris
100
g
Kumpis
50
g
Grietinė
300
g
Druska
žiupsnelis
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Aušrai.
Gaminimo eiga
Sviestą išmaišykite su miltais, druska ir grietine. Dėkite į šaldytuvą.
Tuo metu supjaustykite svogūnus žiedais ir apkepkite keptuvėje.
Pasūdykite ir apiberkite pipirais.
Į kepimo indą sudėkite atvėsintą tešlą – išlyginkite pagrindą ir būtinai pakelkite kraštus, taip, kad atkartotų kepimo indo formą.
Suberkite keptus svogūnus, gana smulkiai pjaustytą kumpį. Užpilkite kiaušinių ir grietinės plakiniu.
Ant viršaus užberkite tarkuotą sūrį.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.
Atsiliepimai